Aflamo Mallorca 3-Sides

Aflamo Mallorca 3-Sides - De eerste echte elektrische haard in een driezijdige uitvoering. Prachtig en realistisch vuur effect met een rijke decoratie als bodem bedekking, zoals Crystal Ice kiezeltjes en handbeschilderde houtstammen. Bespaar op een dure 3-zijdige gashaard met de Aflamo Mallorca van 125cm. Géén afvoerkanaal nodig of andere duur buizensysteem. Maar wel de luxe uitstraling als ware het een echte gashaard. Inclusief een heerlijke verwarming van maar liefst 1500 watt (A++). Deze inbouwhaard is 125cm breed.
Bekijk hier  alle informatie.

Aflamo Mallorca 3-Sides 152cm geeft u de luxe en premium uitstraling van een echte gashaard. U heeft de mogelijkheid om uw televisie in de ombouw te plaatsen of zoals of de afbeelding naast de elektrische inbouw sfeerhaard. Maak uw Cinewall compleet met de kleurafwerking welke past bij uw interieur.
Cinewallhaarden.nl biedt u een uitgebreide collectie haard voor in een TV wand. Heeft u nog vragen neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Bekijk hier  alle informatie.

Aflamo Mallorca 3-Sides is leverbaar in de afmeting 125 en 152cm breed. Deze premium elektrische sfeerhaard kunt u op 3 manieren inbouwen. 1) Als een frontmodel met beide zijkanten dicht. 2) Als een tweezijdig model waarbij u links of rechts het glas plaatst. 3) Als driezijdig model waarbij u aan beide kanten glas plaatst.
De Mallorca 3-Sides heeft meerkleurige vlammen en een luxe decoratie-set van houtstammen en glas kiezels. Inclusief een afstandsbediening met lcd scherm.
Bekijk hier  alle informatie.

Andere aanbieders van Aflamo Mallorca 3-Sides Cinewall haarden:

www.sfeerhaarddirect.nl  |  www.waterdamp-haarden.nl  |  www.elektrischehaard.nl  |